Ежедневието превръща правилното хранене във все по-трудна задача. Изкушенията са навсякъде,

...
Ежедневието превръща правилното хранене във все по-трудна задача. Изкушенията са навсякъде,
Коментари Харесай

10 мита за храненето, в които трябва да спрем да вярваме

Ежедневието превръща вярното хранене във все по-трудна задача. Изкушенията са на всички места, графиците ни притискат, а най-вредните храни са и най-евтини.
 image2_16x9.png Годишният Хороскоп за 2023-та на Edna.bg! Какво следва в кариерата, любовта и здравето пред 12-те зодии На фокус
Когато въпреки всичко открием в себе си волята да се храним качествено (това се случва изключително постоянно при започване на годината), се сблъскваме с редица червени удивителни - никога не си позволявай това, избягвай това. Тези забрани и рекомендации още повече усложняват така и така комплицирания ни живот и напряко може да ни откажат по пътя ни към здравото и красиво тяло.

Затова през днешния ден сме си създали труда да развенчаем някои от най-вкоренените в обществото легенди за храненето. Вярваме, че в случай че осъзнаете истината за тях, ще бъдете една крачка по-близо до мечтаната фигура.
 10 мита за храненето, в които би трябвало да спрем да имаме вяра  10 мита за храненето, в които би трябвало да спрем да имаме вяра  10 мита за храненето, в които би трябвало да спрем да имаме вяра  10 мита за храненето, в които би трябвало да спрем да имаме вяра
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР